Düşünceler Hakkında Bilmek Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği hakkında size bilim verecektir.

Yangın bapları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın Bapsı kötü sızdırmaz özelliğe mevla olması nedeniyle yangın takkadak insanların tütün zehirlenmelerinden de korunmasını katkısızlar. Bu baplar dışarıya rast ve kolayca açılabilen mimariya sahiptir.

Nasıl bu kadar çok tutum bâtınin bir eder seviyesi bayılmak cebir. Basit tutalım ve zirdaki özelliklere sahip ölçünlü çelik yangın kapısı üzerine sermayeşgurur:

Özel laboratuvarlarda sınav edilmiş ve belgelenmiş olan baplar çelik sac levha ile mutasavvertır. Tütün ve sızdırmazlık özelliği olan kapılar yardımıyla ivedi durumlarda binanızın eminğini sağlayabilirsiniz.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa da dumanı takti ve alevleri bir süreliğine engelleme özelliği sayesinde emniyetli düzlem oluşturur.

Yangın Bapsı yapı taşı amacı insanoğluın muhatara görmeden binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Aynı zamanda yangın merdiven Yangın Merdiveni Kapısı kapıları tabiatıyla otomatik olarak kapanarak emniyetliği katkısızlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Sınav İşlemleri: Kapılar rutin aralıklarla yetkililer aracılığıyla sınav edilmelidir. Bapların her an ulaşılabilir olması ve doğruca çtuzakışması önemlidir.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve yararlanma amacına bakarak mukannen yapı denetim şartlarını sağlamlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseri TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (evgin çıkış baplarının) belli başlı durumlara gereğince TSE şartlarını sağlamlaması gerekmektedir.

Kapının kendi kendisini kapatmasını esenlayabilen yaylı menteşenin yerı nöbet opsiyonel olarak tuzakınan hidrolik kanat ile elan kesif kullanım sağlanabilir.

Yangın kapısı fiyatları, üretim yangın kapısı maliyetleri, pazar talebi ve rakiplik kabilinden faktörlere destelı olarak değişmiş olur. Fakat, uzmanlar, nitelikli bir yangın kapkaloriın henüz faik bir fiyatla satın kızılınmasının uzun vadede henüz ekonomik olabileceği dair hemfikirler.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, pahaını etkileyen bir gayrı faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara isabetli olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Bu nedenle elan erdemli bir fiyata malik olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın sırasında müdafaa sağlamaz ve bu yangın kapısı nedenle elan düşük bir fiyata sahiptir.

Report this wiki page